Produkty pro q stravování (8)

Pecorino Romano

Pecorino Romano

Se svou nezaměnitelnou výraznou chutí představuje sýr PDO Pecorino Romano starou, autentickou tradici italské kuchyně. Pečlivě vybíráme nejlepší celé kola tohoto jemného sýra z certifikovaných farem v regionech Lazio, Sardinie a v některých částech Toskánska. Každý celý sýr je hodnocen našimi odborníky, aby byla zaručena charakteristická povaha a kvalita Pecorino Romano, a tím nabízíme našim zákazníkům výběr, který oslavuje gastronomické dědictví a bohatství našeho regionu.
Mini Pomerančové Pečivo

Mini Pomerančové Pečivo

Výroba a dodávka cukrářských výrobků
Černá klobása

Černá klobása

Černá klobása, nebo také černá klobása, je jedinečná portugalská delikatesa, kterou Monte Safira zdokonalila díky svému zaměření na kvalitu a tradici. Vyrobená z nejlepších domácích mas, tato klobása je ochucena směsí koření a krve, což jí dodává bohatou a charakteristickou chuť, která je jak slaná, tak uspokojivá. Tradiční proces uzení přidává jedinečnou vůni, což z ní činí vynikající volbu pro ty, kteří hledají autentickou chuť Portugalska. Černá klobása od Monte Safira je ideální na grilování, do dušených pokrmů nebo k vychutnání samotné. Její výrazné chutě a vysoce kvalitní ingredience z ní činí univerzální přírůstek do každého jídla, poskytující chuť Portugalska, která je jak autentická, tak uspokojivá. Zažijte bohaté kulinářské dědictví Portugalska s černou klobásou od Monte Safira.
Červená Quinoa 1000g Vivio

Červená Quinoa 1000g Vivio

Quineron, také známý jako quinoa nebo peruánská rýže, je takzvaný pseudobilin, tj. rostlina, která produkuje škrobová semena, ale ve skutečnosti to není. Pochází z Jižní Ameriky, kde byla po staletí ceněna pro svou výživovou hodnotu. Je nazývána "svatým Inků." Obsahuje také saponiny, díky nimž může vykazovat antialergické, protizánětlivé, antimykotické, antivirové a imunostimulační účinky. Zrno má antioxidační vlastnosti díky svému extrémně vysokému obsahu flavonoidů. Quinoa neobsahuje lepek a je snadno stravitelná. Červená rýže má výraznější chuť a aroma než bílá quinoa. Má mírně křupavou slupku a dobře se hodí do salátů. Může být podrobena úpravě, která jí dodá ořechovou chuť a využití v dezertech. 6,1 g - 9 % Z toho nasycené mastné kyseliny 0,7 g - 3 % sacharidy 57 - 22 % Z toho cukry 0 g - 0 % bílkoviny 14 g - 28 % sůl 0,01 g < 1 % *RWS - referenční výživová hodnota &nbsp; <strong> Použití </strong> Quinoa by měla být před vařením propláchnuta.
Agro-potraviny

Agro-potraviny

Ovládání potravinářské shody vašich obalů a řízení vašich elektrostatických rizik. Naše big bagy na míru jsou přizpůsobeny vaší aplikaci a vašim potravinám: prášek, zrno, produkt v suchém stavu, obilnina, mouka, cukr, sušenka, rýže, škrob, čokoláda, káva, čaj, kulinářská pomoc, cukrovinky…
Podnos na Kuřecí Kousky

Podnos na Kuřecí Kousky

Podnos na drůbeží kousky
Slaný Potravinový Lepidlo

Slaný Potravinový Lepidlo

Ideální pro jemné umístění květin nebo jiných přísad na ozdobu, které jsou příliš citlivé na pečení v troubě, a dodává vašim pekárenským výrobkům jedinečný estetický dotek. Colin-Složky Ref:110K2401 Přírodní:Ne Tepelná úprava:Ne
Sušené Goji bobule 500 g vivio

Sušené Goji bobule 500 g vivio

Goji -bobule jsou někdy označovány jako "červené diamanty" a patří do kategorie "superpotravin". Goji -plody se pěstují a konzumují v Číně již více než 2 000 let. Na jejich počest se koná také festival. Goji Jagi je jedním z největších zdrojů vitamínu C, který podporuje správnou funkci imunitního systému. Vitamín C se také podílí na vstřebávání železa. Plody obsahují také B -vitamíny, které jsou odpovědné za správnou funkci, včetně nervového systému. Kromě vitamínů jsou bobule také zdrojem minerálů, jako jsou: draslík, zinek, vápník, železo a selen. Bobule také poskytují vlákninu, což je nezbytné pro správnou funkci trávicího systému Goji. Polysacharidový komplex s silnými antioxidačními vlastnostmi a odpovědný za správnou střevní mikroflóru. Hodnota 1386KJ/327 kcal - 16% RHP* Tuk 1,2 g - 2% včetně nasycených mastných kyselin 0 g - 0% Sacharidy 64,1 g - 25% včetně cukrů